Mocheta/ Pardoseli profesionale

ARC Edition by Balta ITC

Producatorul belgian Balta ITC produce o diversitate de modele: mocheta hoteliera, mocheta restaurant, mocheta sali evenimente, mocheta ballroom, mocheta de trafic intens, mocheta saloane, mocheta cu model, mocheta cu fir scurt, mocheta pentru birouri, mocheta fir buclat, mocheta salon evenimente, mocheta rezidentiala, mocheta pufoasa, mocheta rezistenta, mocheta dale, modulara etc.

Mocheta Balta Belgia corespunde celor mai exigente norme de calitate si design din Europa. Pe piata romaneasca, producatorul belgian Balta acopera 31,3% din necesarul de mocheta si este cel mai important exportator de mocheta catre piata romaneasca. Mocheta vine direct de la producator, din Belgia. Balta este lider specializat pe piata europeana in mocheta de trafic intens si extrem.

Pentru COMENZI (vezi jos catalog), specificații tehnice sau orice alte detalii suplimentare despre produse, va rugam sa ne contactati la tel. 0731 364 728 si/sau 0744 174 947.

Mocheta/ Pardoseli profesionale
Balta Carpets
Compania Balta (Belgia) a fost fondata in anul 1964 si in scurt timp a devenit unul dintre cei mai apreciati producatori de mocheta profesionala, oferind produse de top, la un raport corect calitate-pret.

Producatorul belgian a reusit sa dezvolte de-a lungul timpului mai multe colectii, printre care si ITC, colectie ce promoveaza mocheta profesionala fabricata din poliamida. Din colectia ITC Balta face parte si mocheta profesionala Heritage AB, o pardoseala destinata spatiilor care inregistreaza un trafic mediu (pretabil pentru camerele motelurilor, hotelurilor, etc.).

Pentru specificații tehnice sau orice alte detalii suplimentare despre produse, va rugam sa ne contactati la tel. 0731 364 728 si/sau 0744 174 947.
Pardoseli profesionale
IVC commercial
IVC Group are in prezent peste 1.600 de angajati si 8 unitati de productie in Belgia, Luxemburg, Statele Unite si Rusia prin intermediul carora produce anual peste 120 de milioane de mp de pardoseala. Conform prezentarii lor, sunt cei mai mari producatori de LVT (luxury vinyl tiles), statut care i-a asezat drept un jucator independent destul de puternic pe piata de specialitate.

Produsele din gama variata pe care le propun domeniului ofera clientilor multiple oportunitati, iar printre proprietatile de baza se regasesc: rezistenta la umezeala, rezistenta la zgarieturi, intretinere usoara, buna izolare termica si fonica, instalare usoara si durabilitate.

Pentru COMENZI (vezi jos catalog), specificații tehnice sau orice alte detalii suplimentare despre produse, va rugam sa ne contactati la tel. 0731 364 728 si/sau 0744 174 947.