Vopsea decorativa
Benjamin Moore
Afacerea de familie Benjamin Moore a fost fondată în 1883 de către frații Moore. În anul 2000 a fost cumpărată de Warren Buffet cu suma de 1 bilion de dolari. De peste 135 de ani oferă clienților săi vopsele de cea mai înaltă calitate! Este brandul numărul 1 mondial în domeniul vopselelor.

Compania este prezentă în peste 75 de țări și este alegerea numărul 1 a designerilor și arhitecților din întreaga lume. Așadar, vopselele Benjamin Moore combină știința cu arta, rezultatul fiind peste 3500 de nuanțe unice, care vor oferi identitate locuinței tale.

Sursa excelenței la Benjamin Moore este producția proprie a două componente-cheie – rășini și coloranți.

Toate vopselele marca Benjamin Moore’s Green Promise respectă cerințele și standardele stricte GREENGUARD, GREENGUARD FOR CHILDREN & SCHOOLS, CHPS (California’s Collaborative for High Performance Schools) și LEED referitoare la vopselele cu un conținut scăzut sau zero de compuși organici volatili („Zero VOC”).

Pentru COMENZI (vezi jos catalog), specificații tehnice sau orice alte detalii suplimentare despre produse, va rugam sa ne contactati la tel. 0731 364 728 si/sau 0744 174 947.