Tapet decorativ
Wall&decò
Wall&decò, un brand care produce tapet decorativ pentru interior și exterior, s-a născut dintr-o idee a fotografului de publicitate Christian Benini, și rupe tiparele tradiționale ale pieței aducând un stil exclusivist lumii tapetului, care redefinește estetica de decorare a peretelui. În fiecare produs semnat de designerii Wall&decò există noutate, simțul gustului, atenție la paletele de culori care creează lumi noi. Fiecare rolă de tapet Wall&decò are capacitatea de a crea chiar și cele mai simple spații de medii creative în care te poți pierde între realitate și imaginație.

Wall&decò se mândrește cu mai multe premii care spun despre succes și creștere la nivel mondial. Printre cele mai importante se numără German Design Award 2019 la categoria „Construcții și Elemente” pentru linia Wet System și mențiune specială pentru linia Essential. Cu produsul Kaze din colecția Essenzial Wallpaper, Wall&Decò a câștigat Archiproducts Design Awards 2018 la categoria finisaje.

Pentru COMENZI (vezi jos catalog), specificații tehnice sau orice alte detalii suplimentare despre produse, va rugam sa ne contactati la tel. 0731 364 728 si/sau 0744 174 947.

Tapet decorativ
LINCRUSTA
Lincrusta este inca foarte dorita si admirata in intreaga lume. Producatorul a avut un success instantaneu, inlocuind tencuielile artizanale minutioase si atragand atentiea la gusturile Angliei Victoriene datorita frumusetii, caracterului practice si a durabilitatii sale. Absolut unic si exceptional de frumoas, tapetul decorativ ramane de neegalat pentru relieful lui mai profund, detaliile rafinate si durata de viata lunga. Atractivitatea tapeturilor Lincrusta s-a raspandit pe tot globul. Acest lucru s-a transformat intr-o mare poveste de succes britanica, in care abilitatile si mestesugurile au trecut testul timpului. Astazi, sunt extrem de mandri ca produsele acestora sunt inca fabricate exclusive in Marea Britanie. In 1918 s-a mutat in Lancashire. Chiarsi in ziua de azi, inca folosesc multe dintre rolele originale pentrua imprima design-ul distinctive si pentru a produce produsele folosind multe dintre aceleasi materiale naturale pe care le-a avut intotdeauna. Tapetul decorative este acum realizat intr-o fabrica special construita in Morecambe, unde se aplica aceleasi standard stricte de maiestrie si atentie la detalii ca intotdeauna.

Pentru COMENZI (vezi jos catalog), specificații tehnice sau orice alte detalii suplimentare despre produse, va rugam sa ne contactati la tel. 0731 364 728 si/sau 0744 174 947.