Profile decorative pentru interior
MARDOM DECOR
Mardom Decor este o marca de top care produce profile decorative pentru interior. Produsele sunt realizate din materiale impermeabile de cea mai inalta calitate, ceea ce garanteaza aspectul perfect al profilelelor decorative pentru multi ani. Gama include sute de modele, create in colaborare cu designeri renumiti. Creaza produse dedicate tuturor stilurilor de design interior, de la minimalism si forme simple pana la ornamente decorative deosebite. Produsele Mardom Decor sunt apreciate de clienti, motiv pentru care au fost premiate in numeroase competitii prestigioase din industrie. Cel mai important atu pentru profilele decorative Mardom Decor estere prezentat de calitatea produselor, acesta fiind pastrat datorita atentiei la detalii, utilizarii materialelor de inalta calitate, dezvoltarii de modele originale, inovatoare, siutilizarii tehnologiei avansate. Mai mult decat atat, MardomDecor minimizeaza impactul asupra mediului inconjurator prin adaptarea proceselor tehnologice, reducerea consumului de apa si a energiei pentru a reduce emisiile de CO₂. Mardom Decor prezinta o linie exclusiva de plinte acoperite cu un strat special Supreme Satin, dar, si, TechnologiaLightGuard®.

Pentru COMENZI (vezi jos catalog), specificații tehnice sau orice alte detalii suplimentare despre produse, va rugam sa ne contactati la tel. 0731 364 728 si/sau 0744 174 947.

Profile decorative exterior
Odeo
Odeo ofera o gama variata de produse pentru amenajari interioare si exterioare. Fie ca vorbim despre vospele sau profile decorative si multe alte produse personalizate, produsele acestora va vor ajuta sa va aduceti visele la realitate.

Pentru COMENZI (vezi jos catalog), specificații tehnice sau orice alte detalii suplimentare despre produse, va rugam sa ne contactati la tel. 0731 364 728 si/sau 0744 174 947.