Profile Decorative

Amenajarea băii

Amenajarea băii. Atunci când amenajăm o baie, ne concentrăm în primul rând pe funcționalitatea acesteia. Interioarele minimaliste, lipsite de orice ornament, sunt o soluție populară de amenajare. Foarte des acest lucru se datorează faptului că este un spațiu „dificil” expus la umiditate constantă. Cu toate acestea, în prezent pe piață puteți găsi decorațiuni impermeabile și durabile, precum și stuc*, care vor funcționa și în băi.

*Stucul este un material realizat dintr-un amestec dintr-un agregat, un adeziv și apă. Aplicat umed, se întărește prin uscare, devenind un solid dens. Este folosit pentru acoperirea pereților și tavanelor și pentru decorațiuni, atât interioare cât și exterioare.

Benzi decorative

Benzile decorative sunt o soluție perfectă de aranjare. Sunt impermeabile si usor de instalat – le puteti folosi cu usurinta in amenajarea baii. Alegerea cade adesea pe lamele ieftine din polistiren. Ele vor funcționa bine pentru instalarea pe linia tavanului, unde posibilitatea de deteriorare a suprafeței este scăzută. Acest material este susceptibil la orice zgârieturi și impact. Pentru a decora pereții și toate suprafețele la îndemână, vă recomandăm un stuc mult mai rezistent din polistiren.

O altă idee pe care o poți folosi în baia ta este să folosești o singură bară de tăiere pe pereți. Instalat la înălțimea de aproximativ 1/3 din perete, va împărți vizual spațiul și va fi un plus interesant de amenajare. Banda de tăiere a peretelui arată cel mai bine instalată deasupra liniei lavoarului. Astfel, constituind un cadru pentru piatră naturală sau gresie situată în partea inferioară a peretelui băii.

Plafon și plinte

Dacă nu sunteți convins de interioare pline de ornamente și doriți să vă păstrați baia într-un stil minimalist, modern, atunci plinte și plinte vor funcționa ca un decor subtil și practic. Combinația acestor două elemente va face ca amenajarea băii să pară îngrijită și rafinată în fiecare detaliu.

Molurile de podea sunt stucurile cel mai frecvent alese pentru designul interior. Au o funcție de protecție – protejează peretele de deteriorare și stropire. Cei de la Mardom Decor au în plus tehnologia patentată ScratchShiled®, care face ca materialul să se întărească maxim și astfel să fie rezistent la deteriorări mecanice, cum ar fi abraziunile cu aspiratorul sau loviturile de mobilă.
Molurile de tavan nu sunt doar un element decorativ de design interior, ci și, în combinație cu o bandă LED, iluminarea suplimentară în cameră.

Stucul de plafon Mardom Decor a fost îmbunătățit cu tehnologia inovatoare LightGuard®, datorită căreia diodele nu străpung materialul, asigurând o instalare ușoară și rapidă și un efect de iluminare frumos. Această soluție va funcționa nu numai în interioare moderne, ci și în orice baie în care este necesară o sursă suplimentară de lumină.

Rame de perete

Ramele de perete sunt cea mai clasică utilizare a stucului. Ele sunt cel mai adesea instalate ca decorațiuni de perete în sufragerie, sufragerie sau dormitor într-un stil glamour. Cu toate acestea, atunci când planificați ecrane în baie, merită să vă concentrați pe stuc delicat care va completa interiorul și nu îl va copleși cu forma sa bogată.

Molurile de perete în alb sunt o alegere frecventă de amenajare pentru baie. Ecranele pot fi simple sau duble – totul depinde de cât spațiu dorim să alocăm pe pereți pentru stuc și efectul dorit. Cu cât sunt mai multe elemente pe perete, cu atât o anumită zonă va fi expusă. Merită să ne amintim când vrem să folosim stuc în baie și nu avem prea mult spațiu.

Lamele

Următoarea idee de amenajare sunt șipcile , asemănătoare cu șipcile de lemn, dispuse în rânduri la înălțimea peretelui. Materialele naturale nu vor funcționa pentru decorarea băii din cauza proprietăților lor higroscopice. Ca o alternativă excelentă, vă sugerăm Lamelli de la Mardom Decor. Este o colecție de panouri de perete cu structura și culoarea lemnului, dar realizate din poliuretan impermeabil și complet sigur. Este exact același material și tehnologie pe care le folosim pentru a ne crea plinte – îmbogățite cu tehnologia ScratchShield® pentru a asigura rezistență deplină la deteriorări mecanice și aspect excelent pentru mulți ani de utilizare.

Mardom Decor este o marca de top care produce profile decorative pentru interior. Produsele sunt realizate din materiale impermeabile de cea mai inalta calitate, ceea ce garanteaza aspectul perfect al profilelelor decorative pentru multi ani. Gama include sute de modele, create in colaborare cu designeri renumiti. Creaza produse dedicate tuturor stilurilor de design interior, de la minimalism si forme simple pana la ornamente decorative deosebite.

Produsele Mardom Decor sunt apreciate de clienti, motiv pentru care au fost premiate in numeroase competitii prestigioase din industrie. Cel mai important atu pentru profilele decorative Mardom Decor estere prezentat de calitatea produselor. Acesta datorita atentiei la detalii, utilizarii materialelor de inalta calitate, dezvoltarii de modele originale, inovatoare, siutilizarii tehnologiei avansate. Mai mult decat atat, MardomDecor minimizeaza impactul asupra mediului inconjurator prin adaptarea proceselor tehnologice, reducerea consumului de apa si a energiei pentru a reduce emisiile de CO₂. Mardom Decor prezinta o linie exclusiva de plinte acoperite cu un strat special Supreme Satin, dar, si, TechnologiaLightGuard®.

Pentru specificații tehnice sau orice alte detalii suplimentare despre produse, va rugam sa ne contactati la tel. 0731 364 728 si/sau 0744 174 947.