Vopsea Decorativa

Benjamin Moore și vopselele convenționale

Benjamin Moore și vopselele convenționale. Benjamin Moore este o companie americană specializată în producția și comercializarea de vopsele și lacuri de înaltă calitate pentru interior și exterior. Compania produce o gamă largă de vopsele de interior și exterior, inclusiv vopsele pe bază de apă și pe bază de ulei, vopsele pentru zidărie, lemn și metal, lacuri și grunduri, și produse de întreținere a suprafețelor. Gama sa de produse include și vopsele specializate, cum ar fi vopseaua rezistentă la murdărie, vopseaua antifungică și vopseaua ignifugă. Iar sursa excelenței la Benjamin Moore este producția proprie a două componente-cheie – rășini și coloranți – care sunt combinate în tehnologia unică pe piață, GENNEX COLOR TECHNOLOGY.

Benjamin Moore și vopselele convenționale

Vopseaua Benjamin Moore este considerată una dintre cele mai bune și durabile vopsele de pe piață.
Ea se diferențiază de vopselele convenționale în mai multe moduri:
  • Calitatea superioară a pigmenților. Vopseaua Benjamin Moore conține pigmenți de înaltă calitate, ceea ce face culorile mai profunde și mai bogate decât vopselele convenționale.
  • Rezistența la pete și murdărie. Vopseaua Benjamin Moore este mai rezistentă la pete și murdărie decât vopselele convenționale. Aceasta este datorită tehnologiei proprietare Gennex, care ajută la crearea unei suprafețe mai rezistente și mai ușor de curățat.
  • Durabilitatea. Vopseaua Benjamin Moore are o durabilitate mai mare decât majoritatea vopselelor convenționale. Aceasta are o formulă specială care oferă o rezistență sporită la decolorare, zgârieturi și uzură.
  • Varietatea de culori. Vopseaua Benjamin Moore are o gamă foarte largă de culori disponibile. Acestea sunt concepute să fie mai durabile și mai stabile decât cele ale vopselelor convenționale.
  • Tehnologie de aplicare. Benjamin Moore a dezvoltat o tehnologie specială de aplicare numită Gennex Waterborne, care permite vopselei să se usuce mai repede și să ofere un finisaj uniform și neted.
  • Lideri în domeniul soluțiilor ecologice. Toate vopselele marcate cu logo-ul Benjamin Moore’s Green Promise respectă sau depășesc cerințele și standardele stricte și sunt fabricate în baza formulei „Zero VOC”, indiferent de culoarea aleasă.
Afacerea de familie Benjamin Moore a fost fondată în 1883 de către frații Moore. În anul 2000 a fost cumpărată de Warren Buffet cu suma de 1 bilion de dolari. De peste 135 de ani oferă clienților săi vopsele de cea mai înaltă calitate! Este brandul numărul 1 mondial în domeniul vopselelor.

Compania este prezentă în peste 75 de țări și este alegerea numărul 1 a designerilor și arhitecților din întreaga lume. Așadar, vopselele Benjamin Moore combină știința cu arta, rezultatul fiind peste 3500 de nuanțe unice, care vor oferi identitate locuinței tale.

Pentru specificații tehnice sau orice alte detalii suplimentare despre produse, va rugam sa ne contactati la tel. 0731 364 728 si/sau 0744 174 947.