Pardoseli profesionale

Colecția Art Intervention (IVC Commercial)

Colecția Art Intervention (IVC Commercial). IVC Commercial proiecteaza și realizeaza soluții de pardoseală, inclusiv plăci de covoare, plăci de vinil de lux (LVT) și vinil heterogen… IVC Group face parte din Mohawk Industries Inc., cea mai mare companie de podele din lume.

Spații inspirate prin culoare și design

Inspirată de mișcările artistice americane din secolul 20, Art Intervention este o colecție de plăci de covoare cu un design grozav.

Așa cum expresionismul abstract invită artistul și privitorul să se conecteze în moduri noi. Art Intervention construiește noi relații cu mediul de lucru și creează combinații jucăușe pentru posibilități infinite de design. Cu Art Intervention puteți crea interioare care să susțină și să inspire. Asta îi ajută pe utilizatori să se conecteze și să colaboreze.

Art Intervention se bazează pe aceleași culori și bancă de fire ca și colecția Contour sau colecția Rudiments. Acest lucru permite să explorați creativitatea și agilitatea intenționată a aranjamentelor colorate cu modele făcute pentru a fi amestecate și asortate.

Creative Spark

Inspirate de purificarea artei în combinații simple de culori și forme, care este fundamentul Neo Plasticismului; cele 32 de culori ale Creative Spark aduc individualitate și armonie. Prin nuanțe vii, organice pământii și culori utilitare versatile, Creative Spark este gata să răspundă diferitelor  interioare comerciale de astăzi.

Expansion Point

Bazându-se pe liniile de culoare alternantă și de modificare a intensității familiarizate în Câmpurile de culoare, Expansion Point explorează aceste aranjamente prin 12 opțiuni de două culori. O placă de covor liniară care este de sine stătătoare sau care aduce diversitate și care este inspirată de contrastele arbitrare ale lui Unfurled.

Blurred Edge

Libertatea de exprimare devine cheia în relația noastră cu arta. Pe măsură ce experimentăm pentru a crea combinații neobișnuite și surprinzătoare. Blurred Edge traversează formele ascuțite ale Hard Edge. Mișcări expresive care găsesc echilibrul între rigiditatea liniară și libertatea de mișcare. În 10 culori, înrădăcinate în culori organice.

IVC Commercial este un „jucător” global în proiectare și fabricare de soluții de pardoseală, inclusiv plăci de covoare, plăci de vinil de lux (LVT) și vinil heterogen ușor de implementat și accesibile.

IVC Group face parte din Mohawk Industries Inc., cea mai mare companie de podele din lume. Cu 1.500 de angajați și 7 unitati de producție în Europa și Rusia, IVC Group produce peste 130.000.000 m2 de pardoseală în fiecare an.

DESCARCĂ
Pentru specificații tehnice sau orice alte detalii suplimentare despre produse, va rugam sa ne contactati la tel. 0731 364 728 si/sau 0744 174 947.