Pardoseli profesionale

Origin 55 IVC Commercial face calitatea un obiectiv ușor de realizat

Origin 55 IVC Commercial face calitatea un obiectiv ușor de realizat. Cu instalare liberă, acustică mai bună și flexibilitate de proiectare. Origin 55 Loose Lay Acoustic este o construcție liberă face instalarea / îndepărtarea ușoară și are o compatibilitate perfectă cu plăcile de covoare. Origin 55 reduce zgomotul de impact cu 19 dB și vă permite să creați spații mult mai bune.

Modele care surprind experiența naturii

Relația instinctivă a omenilor cu natura înseamnă că găsim calm și pace în interacțiunile noastre cu lumea din jur. Origin 55 explorează această conexiune fundamentală pentru a ne îmbunătăți experiențele si în interior. Cu tactilitatea reală a suprafețelor ultra mate și întinderea de scânduri foarte mari (sunt făcute pentru a fi utilizate alături de plăcile de covoare), Origin 55 valorifică lumea naturală pentru bunăstarea tuturor. Și prin Origin 55 Acoustic, puteți construi o experiență și mai vibrantă cu design și culori suplimentare.

Compatibilitate perfectă cu plăcile de covoare

Conceput pentru o compatibilitate perfectă cu plăcile noastre de covoare, Origin 55 utilizează un format de scândură foarte mare care se integrează fără efort în amenajările plăcilor de covor, fără a fi nevoie de modificare. Grosimea lui Origin 55 este, de asemenea, concepută pentru a crea o tranziție la nivel de înălțime între plăci de vinil de lux și plăci de mochetă, pentru o pardoseală care curge frumos de la o suprafață la alta. Și cu modele naturale care prezintă culori armonioase pentru a completa modelele noastre de plăci de covoare, este întotdeauna un aspect frumos coordonat.

VereneTM: un finisaj mat adevărat ultra-durabil

Finisajul nostru avansat VereneTM a fost dezvoltat pentru a oferi un aspect ultramat care este dur și ușor de întreținut în același timp. Această tehnologie inovatoare fără compromisuri are o micropliere care îmbunătățește textura pe suprafața scândurilor și plăcilor. Această micropliere optimizează interacțiunea cu lumina, rezultând un aspect ultra-mat. În plus, micro-plierea creează un finisaj mai puternic pentru a spori performanța la zgârieturi și pete. Așa VereneTM face ca Origin 55 să arate grozav.

Origin 55 Loose Lay

1. Finisaj VereneTM: performanță îmbunătățită la zgârieturi și pete, cu un aspect ultra-mat
2. Confort mare la mers
3. Strat din fibră de sticlă pentru stabilitate dimensională superioară

Origin 55 Loose Lay Acoustic

1. Finisaj VereneTM: performanță îmbunătățită la zgârieturi și pete, cu un aspect ultra-mat
2. Strat din fibră de sticlă pentru stabilitate dimensională superioară
3. Subsol acustic care asigură 19 dB de izolare la zgomotul de impact

Origin 55 Dryback

1. Finisaj VereneTM: performanță îmbunătățită la zgârieturi și pete, cu un aspect ultra-mat
2. Confort mare la mers
3. Strat din fibră de sticlă pentru stabilitate dimensională superioară

IVC Commercial este un „jucător” global în proiectare și fabricare de soluții de pardoseală, inclusiv plăci de covoare, plăci de vinil de lux (LVT) și vinil heterogen ușor de implementat și accesibile.

IVC Group face parte din Mohawk Industries Inc., cea mai mare companie de podele din lume. Cu 1.500 de angajați și 7 unitati de producție în Europa și Rusia, IVC Group produce peste 130.000.000 m2 de pardoseală în fiecare an.

DESCARCĂ
Pentru specificații tehnice sau orice alte detalii suplimentare despre produse, va rugam sa ne contactati la tel. 0731 364 728 si/sau 0744 174 947.