Vopsea Decorativa

Culoarea face magie în camerele copiilor

Benjamin Moore și vopselele convenționale. Benjamin Moore este o companie americană specializată în producția și comercializarea de vopsele și lacuri de înaltă calitate pentru interior și exterior. Compania produce o gamă largă de vopsele de interior și exterior, inclusiv vopsele pe bază de apă și pe bază de ulei, vopsele pentru zidărie, lemn și metal, lacuri și grunduri, și produse de întreținere a suprafețelor. Gama sa de produse include și vopsele specializate, cum ar fi vopseaua rezistentă la murdărie, vopseaua antifungică și vopseaua ignifugă. Iar sursa excelenței la Benjamin Moore este producția proprie a două componente-cheie – rășini și coloranți – care sunt combinate în tehnologia unică pe piață, GENNEX COLOR TECHNOLOGY.

Culoarea face magie în camerele copiilor by Benjamin Moore

Întrebați copiii ce culoare doresc pentru camera lor… nuanțele strălucitoare sunt în fruntea listei. De la pasteluri de vis la străluciri energice, culoarea face magie în camerele copiilor. Cea mai ecologică vopsea a lui Benjamin Moore, Natura®, este certificată pentru astm și alergii® și are zero emisii*.

.
*Zero emisii măsurate la 4 ore după aplicare, conform Ghidului standard ASTM D5116 și CDPH/EHLB/Metoda standard V1.1.
Marca CERTIFIED ASTHMA & ALLERGY FRIENDLY este o marcă de certificare înregistrată a ASTHMA AND ALLERGY FOUNDATION OF AMERICA și ALLERGY STANDARDS LTD. www.aafa.org/certified.

.

Pentru specificații tehnice sau orice alte detalii suplimentare despre produse, va rugam sa ne contactati la tel. 0731 364 728 si/sau 0744 174 947.

Afacerea de familie Benjamin Moore a fost fondată în 1883 de către frații Moore. În anul 2000 a fost cumpărată de Warren Buffet cu suma de 1 bilion de dolari. De peste 135 de ani oferă clienților săi vopsele de cea mai înaltă calitate! Este brandul numărul 1 mondial în domeniul vopselelor.

Compania este prezentă în peste 75 de țări și este alegerea numărul 1 a designerilor și arhitecților din întreaga lume. Așadar, vopselele Benjamin Moore combină știința cu arta, rezultatul fiind peste 3500 de nuanțe unice, care vor oferi identitate locuinței tale.