Pardoseli profesionale

Mocheta de trafic intens

Mocheta de trafic intens este un tip de mochetă proiectată pentru a fi utilizată în zone cu trafic ridicat, cum ar fi holurile, coridoarele, sălile de așteptare, sălile de expoziții, birourile și alte locuri publice. Acestea sunt de obicei realizate din fibre durabile și au un suport stabil pentru a face față uzurii și traficului intens.

Mochetele de trafic intens sunt proiectate pentru a fi rezistente la zgârieturi, pete, decolorare și uzură, și de obicei au un nivel mai ridicat de densitate a fibrelor decât alte tipuri de mochete. Aceste caracteristici le fac ideale pentru zonele cu trafic intens, unde sunt supuse la o utilizare continuă și intensă.

În plus, mochetele de trafic intens sunt, de obicei, ușor de curățat și întreținut, ceea ce le face o alegere populară pentru spațiile publice. Ele pot fi aspirate și șterse cu ușurință, iar în cazul petelor persistente, pot fi curățate cu ajutorul soluțiilor speciale de curățare a mochetelor.

Mocheta de trafic intens are mai multe avantaje, printre care:
  • Durabilitate. Aceste mochete sunt proiectate pentru a fi durabile și rezistente la uzură, ceea ce le face ideale pentru utilizarea în zone cu trafic intens.
  • Rezistență la pete și decolorare. Mochetele de trafic intens sunt de obicei tratate cu substanțe chimice pentru a le face rezistente la pete și decolorare.
  • Ușor de întreținut. Aceste mochete sunt de obicei ușor de curățat și întreținut, fiind necesare doar aspirarea regulată și curățarea periodică pentru a menține aspectul curat și proaspăt.
  • Variație de culori și texturi. Mochetele de trafic intens sunt disponibile într-o varietate de culori și texturi, permițând astfel proprietarilor să aleagă designul potrivit pentru decorul spațiului lor.
  • Reducerea zgomotului. Mochetele de trafic intens pot ajuta la reducerea zgomotului din încăpere, făcându-le ideale pentru utilizarea în spațiile publice.
  • Izolare termică. Mochetele de trafic intens pot ajuta la menținerea temperaturii din încăpere, făcându-le o opțiune bună pentru zonele mai reci.
  • Siguranță. Aceste mochete pot fi tratate pentru a fi ignifuge, reducând astfel riscul de incendiu.
Pentru COMENZI (vezi jos catalog), specificații tehnice sau orice alte detalii suplimentare despre produse, va rugam sa ne contactati la tel. 0731 364 728 si/sau 0744 174 947.

Producatorul belgian Balta ITC produce o diversitate de modele: mocheta hoteliera, mocheta restaurant, mocheta sali evenimente, mocheta ballroom, mocheta de trafic intens, mocheta saloane, mocheta cu model, mocheta cu fir scurt, mocheta pentru birouri, mocheta fir buclat, mocheta salon evenimente, mocheta rezidentiala, mocheta pufoasa, mocheta rezistenta, mocheta dale, modulara etc.

Mocheta Balta Belgia corespunde celor mai exigente norme de calitate si design din Europa. Pe piata romaneasca, producatorul belgian Balta acopera 31,3% din necesarul de mocheta. Este cel mai important exportator de mocheta catre piata romaneasca. Mocheta vine direct de la producator, din Belgia. Balta este lider specializat pe piata europeana in mocheta de trafic intens si extrem.