Profile Decorative

Interior glamour

Interior glamour. Utilizarea frumoasă a stucului, combinată cu accesorii, face ca interiorul glamour să strălucească (stucul este un material realizat dintr-un amestec dintr-un agregat, un adeziv și apă. Aplicat umed, se întărește prin uscare, devenind un solid dens. Este folosit pentru acoperirea pereților și tavanelor și pentru decorațiuni, atât interioare cât și exterioare). Care este secretul, acest aranjament fermecător?

Ca element decorativ principal au fost alese șipci, care se caracterizează prin frezare decorativă. Acesta este un model simplu, dar elegant, care conferă interiorului o expresie feminină.

Benzile au fost montate într-un model clasic de cadru de perete. Paravanele au fost create din două lamele – MD002, la exterior, și MD003 la interior. La proiectarea formei benzilor s-a menținut simetria, astfel încât aranjamentul arată armonios și extrem de elegant.

S-a luat decizia de a folosi șipci pentru bara de perdea QL026 cu tehnologia LightGuard®. Stucul a fost fixat nu numai ca acoperire pentru șină de perdea, ci și în jurul întregii încăperi. Această soluție a făcut ușoară acoperirea șinelor inestetice, dar a făcut posibilă și instalarea de iluminat LED în jurul camerei. Tehnologia LightGuard® din produsele Mardom Decor împiedică lumina să strălucească lumina reflectoarelor prin ornament, astfel încât lumina este difuzată ușor în jurul camerei, subliniind atmosfera dormitorului.

Interiorul este menținut într-o schemă de culori consistentă, neutră. Dormitorul este dominat de gri și o nuanță de alb spart. Braurile au fost potrivite cu culoarea peretelui, făcându-le un plus consistent și elegant pentru întregul aranjament. Aranjamentul a fost rupt de accesorii izbitoare – un candelabru ornat, lămpi într-o nuanță de aur și frumoase perdele grele. Combinația dintre toate aceste elemente face ca interiorul în stil glamour să arate foarte luxos.

Proiect fanajlo.pl »

Brau MD003

31,00 lei
Pretul include TVA! Braurile Mardom sunt utilizate pentru a crea diverse decoratiuni pe perete.

Plinta MD018

81,00 lei
Pretul include TVA! Plinele sunt un element esential al oricarui interior. Acestea creeaza un finisaj estetic intre podea si perete.

Profil draperie QL026

165,00 lei
Pretul include TVA! Mardom Decor a fost primul care a introdus solutia pentru profile draperii in lume, devenind astfel cea mai buna alegere a arhitectilor, designerilor si a clientilor privati.
Mardom Decor este o marca de top care produce profile decorative pentru interior. Produsele sunt realizate din materiale impermeabile de cea mai inalta calitate, ceea ce garanteaza aspectul perfect al profilelelor decorative pentru multi ani. Gama include sute de modele, create in colaborare cu designeri renumiti. Creaza produse dedicate tuturor stilurilor de design interior, de la minimalism si forme simple pana la ornamente decorative deosebite.

Produsele Mardom Decor sunt apreciate de clienti, motiv pentru care au fost premiate in numeroase competitii prestigioase din industrie. Cel mai important atu pentru profilele decorative Mardom Decor estere prezentat de calitatea produselor. Acesta datorita atentiei la detalii, utilizarii materialelor de inalta calitate, dezvoltarii de modele originale, inovatoare, siutilizarii tehnologiei avansate. Mai mult decat atat, MardomDecor minimizeaza impactul asupra mediului inconjurator prin adaptarea proceselor tehnologice, reducerea consumului de apa si a energiei pentru a reduce emisiile de CO₂. Mardom Decor prezinta o linie exclusiva de plinte acoperite cu un strat special Supreme Satin, dar, si, TechnologiaLightGuard®.

Pentru specificații tehnice sau orice alte detalii suplimentare despre produse, va rugam sa ne contactati la tel. 0731 364 728 si/sau 0744 174 947.