Profile Decorative

Vopsirea plintelor (Mardom Decor) (I)

Vopsirea plintelor (Mardom Decor) (I). Plintele sunt un element frumos și practic de finisare interioară. Ele maschează eficient rosturile de dilatație create în timpul așezării pardoselii, iar modelele cu profil special ascund perfect instalațiile casnice, cablurile și firele. Datorită lor, aranjamentul nostru devine vizual estetic și rafinat în fiecare detaliu.

În prezent, pe piață găsim cu ușurință multe forme fanteziste, dar cel mai adesea – într-o culoare standard, albă. Aceasta nu este o problemă dacă ne concentrăm pe minimalism și culori strălucitoare în interiorul nostru, dar ce să facem atunci când vrem să potrivim culoarea plintelor cu culoarea pereților, de exemplu? Revopsește-le! Cum se face și dacă plintele albe de fabrică trebuie vopsite, chiar dacă vrem să le păstrăm nuanța albă ca zăpada?

Plinta alba in amenajare

Există multe opțiuni pe piață astăzi: plinte din MDF, lemn natural sau plastic. De obicei cumpărăm plinte din lemn cu ideea unei potriviri perfecte a culorii podelei. O schimbare completă a culorii este foarte dificilă, iar efectul de vopsire poate să nu fie satisfăcător. În acest caz, cel mai bine este să folosiți produse destinate lemnului și să-i păstrați aspectul original – folosiți o pată pentru a reîmprospăta culoarea, apoi un lac pentru a proteja pictura.

Molurile din MDF sunt disponibile în multe magazine populare de construcții. Aceste tipuri trebuie pregătite corespunzător înainte de vopsire – acoperiți cu un strat de grund sau folosiți șmirghel pentru a crește aderența vopselei. Apoi, suprafata trebuie acoperita cu un strat de culoare si dupa ce vopseaua se usuca repeta aceasta operatie de cateva ori pana se obtine o acoperire perfecta.

PolyForce

Plintele Mardom Decor sunt realizate din PolyForce de înaltă calitate, de înaltă densitate, rezistent la apă și lumina soarelui. După cumpărare, acestea sunt imediat gata pentru vopsire, nu este nevoie să folosiți un preparat suplimentar. Suprafața lor este acoperită cu un grund special care facilitează distribuția vopselei și mărește aderența pigmentului. Datorită acestui lucru, putem vopsi plinte în orice culoare, ele obțin o nuanță intensă și o durabilitate excelentă.

Mardom Decor este o marca de top care produce profile decorative pentru interior. Produsele sunt realizate din materiale impermeabile de cea mai inalta calitate, ceea ce garanteaza aspectul perfect al profilelelor decorative pentru multi ani. Gama include sute de modele, create in colaborare cu designeri renumiti. Creaza produse dedicate tuturor stilurilor de design interior, de la minimalism si forme simple pana la ornamente decorative deosebite. Produsele Mardom Decor sunt apreciate de clienti, motiv pentru care au fost premiate in numeroase competitii prestigioase din industrie. Cel mai important atu pentru profilele decorative Mardom Decor estere prezentat de calitatea produselor. Acesta datorita atentiei la detalii, utilizarii materialelor de inalta calitate, dezvoltarii de modele originale, inovatoare, siutilizarii tehnologiei avansate. Mai mult decat atat, MardomDecor minimizeaza impactul asupra mediului inconjurator prin adaptarea proceselor tehnologice, reducerea consumului de apa si a energiei pentru a reduce emisiile de CO₂. Mardom Decor prezinta o linie exclusiva de plinte acoperite cu un strat special Supreme Satin, dar, si, TechnologiaLightGuard®.
Pentru specificații tehnice sau orice alte detalii suplimentare despre produse, va rugam sa ne contactati la tel. 0731 364 728 si/sau 0744 174 947.