Profile Decorative

Vopsirea plintelor (Mardom Decor) (III)

Vopsirea plintelor (Mardom Decor) (III). Plinte albe. Datorita posibilitatilor largi de amenajare, plintele albe sunt varianta cea mai frecvent aleasa pentru finisajele interioare. Nu e de mirare, aceste tipuri de produse sunt perfecte pentru orice incapere, indiferent de stilul de design interior ales. Mardom Decor oferă și plinte lăcuite. Această versiune nu necesită vopsire, doar montați plinte pe perete și gata!

Mardom Decor de înaltă calitate

Atunci când cumpărăm plinte, acordăm atenție nu numai aspectului lor, ci și calității manoperei și durabilității. Plintele Mardom Decor sunt fabricate din PolyForce și ProFoam patentate. Se caracterizează prin cea mai mare rezistență la apă și radiații UV – nu se deformează într-un mediu umed și nu se îngălbenesc nici după contactul prelungit cu soarele. Datorită acestui fapt, poate fi instalat chiar și în încăperi solicitante precum bucătăriile sau băile. În cazul mulurilor din ProFoam, se pot realiza modele detaliate și caneluri adânci, dând caracterul stucului.

Plinta Mardom Decor MD360 într-un aranjament de baie

Plintele noastre au tehnologia patentată ScratchShield®, care protejează suprafața împotriva zgârieturilor și a formării de urme inestetice. Datorită acestui fapt, diferite tipuri de daune mecanice, de exemplu de la lovituri accidentale de mobilier, nu le afecteaza aspectul, iar lamelele isi pastreaza forma perfecta, chiar si dupa multi ani de utilizare.

Sortimentul nostru include modele de plinte dotate cu un spațiu special care este folosit pentru a masca firele și a adăposti cablurile. Acest lucru vă permite să păstrați interiorul curat și ordonat. O nișă specială va funcționa bine și pentru a ascunde banda LED. Benzile destinate utilizării cu banda de iluminat au fost îmbogățite cu tehnologia inovatoare LightGuard®. Datorită acesteia, diodele nu perforează suprafața, iar în schimb lumina se răspândește subtil de-a lungul benzii, garantând un efect de iluminare subtil. Găsiți mai multă inspirație pe Instagram sau Pinterest.

Vopsind diferite plăci

Plintele din polimer Mardom Decor sunt o solutie perfecta pentru orice interior, indiferent de scopul acestuia. Va fi perfect pentru bucătărie, baie sau spălătorie. Pot fi revopsite cu ușurință la orice culoare cu vopsea pe bază de apă. Cu toate acestea, dacă prețuiești soluțiile practice și exclusive, plintele lăcuite vor fi o idee grozavă. Alege o soluție complet adaptată nevoilor tale și bucură-te de aspectul unic al interiorului tău.

Mardom Decor este o marca de top care produce profile decorative pentru interior. Produsele sunt realizate din materiale impermeabile de cea mai inalta calitate, ceea ce garanteaza aspectul perfect al profilelelor decorative pentru multi ani. Gama include sute de modele, create in colaborare cu designeri renumiti. Creaza produse dedicate tuturor stilurilor de design interior, de la minimalism si forme simple pana la ornamente decorative deosebite. Produsele Mardom Decor sunt apreciate de clienti, motiv pentru care au fost premiate in numeroase competitii prestigioase din industrie. Cel mai important atu pentru profilele decorative Mardom Decor estere prezentat de calitatea produselor. Acesta datorita atentiei la detalii, utilizarii materialelor de inalta calitate, dezvoltarii de modele originale, inovatoare, siutilizarii tehnologiei avansate. Mai mult decat atat, MardomDecor minimizeaza impactul asupra mediului inconjurator prin adaptarea proceselor tehnologice, reducerea consumului de apa si a energiei pentru a reduce emisiile de CO₂. Mardom Decor prezinta o linie exclusiva de plinte acoperite cu un strat special Supreme Satin, dar, si, TechnologiaLightGuard®.
Pentru specificații tehnice sau orice alte detalii suplimentare despre produse, va rugam sa ne contactati la tel. 0731 364 728 si/sau 0744 174 947.