Vopsea Decorativa

Vopseaua SCUFF-X Benjamin Moore

Vopseaua SCUFF-X Benjamin Moore este bazată pe tehnologia revoluționară “Scuff-Resistant”.  Această vopsea din latex, acrilică, pe bază de apă, previne apariția urmelor negre și abraziunilor cauzate de mișcarea mobilierului și a contactului pereților cu diverse obiecte (cum ar fi valize, genți de mână, coșuri, cărucioare etc.). În consecință, este o vopsea excelentă pentru vopsirea pereților interiori în zone cu trafic intens. De exemplu: hoteluri, săli de conferințe, birouri, restaurante, scoli și unități sanitare.

Reduce semnificativ costurile

Vopseaua SCUFF-X marca Benjamin Moore  reduce semnificativ costurile de întreținere a spațiilor și prelungește perioada de renovare a acestora. Vopseaua creează un finisaj cu o rezistență ridicată la spălarea și frecarea umedă. Are și o rezistență excelentă la diverse tipuri de pete. Mai mult, produsul are un timp scurt de uscare și previne dezvoltarea microorganismelor.

Vopseaua SCUFF-X poate fi utilizată pe suprafețe precum: tencuieli tradiționale din var-ciment și ciment, tencuieli minerale și acrilice, straturi de gips-carton, plăci de gips-carton, tapet, beton, renovarea straturilor de acoperire etc.

Din punctul de vedere al culorii, vopseaua SCUFF-X este disponibilă în alb și baze care permit obținerea unei game complete de nuanțe, pe baza sistemului ecologic inovator GENNEX Platform.
Puterea de acoperire este de aproximativ 10-12 mp/l, iar vopseaua este disponibilăîn cutii de 3,78L ori 18,9L.

Vopseaua SCUFF-X este disponibilă în două variante: ULTRA SPEC SCUFF-X Interior Eggshellși ULTRA SPEC SCUFF-X Interior Opac.

Afacerea de familie Benjamin Moore a fost fondată în 1883 de către frații Moore. În anul 2000 a fost cumpărată de Warren Buffet cu suma de 1 bilion de dolari. De peste 135 de ani oferă clienților săi vopsele de cea mai înaltă calitate! Este brandul numărul 1 mondial în domeniul vopselelor.

Compania este prezentă în peste 75 de țări și este alegerea numărul 1 a designerilor și arhitecților din întreaga lume. Așadar, vopselele Benjamin Moore combină știința cu arta, rezultatul fiind peste 3500 de nuanțe unice, care vor oferi identitate locuinței tale.

Pentru specificații tehnice sau orice alte detalii suplimentare despre produse, va rugam sa ne contactati la tel. 0731 364 728 si/sau 0744 174 947.